A Virgin-szigetek

Ha a nyaralás címszó alá a „pihenés”, „nyugalom” és „elbújni a világ elől” címszavakat jegyezte fel, akkor útinaplójában mindenképpen jelölje meg célpontként a Virgin-szigeteket.A körülbelül ötven sziget a Karib tenger északi felénél találhatók, és két részre osztódnak: az egyik felét Brit Virgin-szigetek néven, míg a másikat Amerikai Virgin-szigetek elnevezéssel illetik – attól függően, hogy melyik országhoz vannak közelebb.

 
Képzelje el, ahogy fekszik a luxusjacht fedélzetén, a napsugarak és a lágy szellő cirógatják a bőrét, miközben a hely nyugalma, bája és gyönyörűsége andalítja…
…és ha kikötni támad kedve, úgy még különlegesebb élményekben lehet része: itt fedezheti fel a világ legkitűnőbb tengerpartjait, és a karibi térség növény-, madár- és állatvilágának végtelen sokszínűségét rejtő nemzeti parkjait. Sőt, a természet csodái mellett megtapasztalhatja a Virgin-szigetek gazdag kulturális pezsgését, etnikai változatosságát is. Mindezt megkoronázza a szigetek természetes vibrálása, ami által tökéletes úti céllá teszi a világ ezen részét.
 
Az is fontos szempont egy jachtos kalandor számára, hogy egész évben forró, napfényes időjárás jellemzi szigeteket. Ezzel együtt finom homokos tengerpartok közé ékelődött magas, vulkanikus eredetű földtornyok adnak még valószerűtlenebb hangulatot a már önmagában is varázslatos hajós utazáshoz. Bármelyik hajónkkal induljon útnak a Virgin-szigetek felé, biztos lehet abban, hogy részese lesz mindannak a magával ragadó csodának, szépségnek és bájnak, amit az ottani környezet ad. Valósítsa meg velünk a pihenés és kikapcsolódás mesterfokát!