A Bahamák

A Bahamákon könnyűszerrel találhat eldugott kis öblöt saját magának. Vajon ez hogy lehetséges? Nos, könnyűszerrel: 700 sziget több mint 2000 korallszintje hívogatja Floridától délkeletre az Atlanti-óceánban, hogy megkeresse az Ön számára legidillibb világot!

A Magyarországnál hétszer kisebb területű szigetcsoport több száz szigete közül mindössze 29 lakott. A legendák szerint a Bahamák az indiánoktól kapta a nevét, akik maguk között csak „banántalan sziget”-ként emlegették. Kolumbusz Kristóf 1492-ben a szigetcsoport egyik szigetén, San Salvadorban lépett először Amerika földjére. A ma már független, egykori brit koronagyarmat viszonylag még mindig ismeretlennek számít a nagyvilágban, holott kevés ilyen szép és kristálytiszta vízzel büszkélkedő helyet találni a Földön.
 
Bármelyik szigeten köt is ki, fantasztikus sétát tehet mezítláb a hófehér, finom homokú tengerparton, miközben bármerre jár, végtelenül nyugodt és barátságos őslakosok mosolyognak Önre… 
Andalogjon az Abacos-on vagy az Exumas-on, fedezze fel a Zöld Teknős tengeröblöt, vagy a Könyök-öblöt, mártózzon meg a simogatóan lágy tengerben, bújjon el kedvesével a világ szeme elől egy parányi öbölben – mind-mind izgató élmények.
 
Töltsön akár néhány órát itt, és máris megérti, miért járja az a szóbeszéd, hogy: „Minél tovább maradsz itt, annál boldogabb és lazább leszel, mert a Bahamákon az egyetlen idő a sziget ideje”. 
 
Cégünk, a Yachting In Monaco által lehetősége nyílik arra, hogy egy luxusjachtról fedezhessen fel egy olyan fantasztikus helyet, mint a Bahamák. Ehhez Önnek semmi mást nem kell tennie, mint hátradőlni, és egyszerűen csak befogadni az ottani végtelen csodát.
Igazság szerint, a tapasztalt jachtosok számára úgy ismert a Bahamák, mint a egy idillikus szigetvilág, amely mentes a fényképezőgépeiket kattogtató turistacsoportok tucatjaitól. Minden, a karibi térségre jellemző sajátosságot magában foglal, a végtelen napfénytől, a kulturális sokszínűségen át a sehol máshol nem létező hangulatokig.