Jachtbérlés a Karib-tengeren

A Karib-tengerről mindenkiben romantikus elképzelések élnek, és hihetetlen, de ezek mind igazak, hiszen ez a legforróbb európai, afrikai és dél-amerikai kultúrák találkozóhelye. A kalózokkal és kalandorokkal benépesített múlt adja a Karib-tenger utánozhatatlan hangulatát, a látogatókat pedig az elrejtett kincs ragadja magával. A legnagyobb kincs, a táj és a tenger szépsége azonban sohasem volt rejtve, hiszen ez a világ egyik leggyönyörűbb része.


Bár a kalózok és konkvisztádorok ideje már réges-régen lejárt, de a Karib-tenger ma is izgalmas felfedezéseket ígér, különösen egy luxusjacht fedélzetén.

Szépség, kultúra és kaland

Egy Karib-tengeri jachtutazás a Virgin-szigetektől a Grenadine-szigetekig húzódó Kis-Antillákon át egy olyan, egyedülálló szigetcsoport felfedezését jelenti, ahol a természeti szépségek gazdag kultúrával egyesülnek, és így együtt feledhetetlen élményt nyújtanak. Szigetről szigetre haladva színek és kultúrák egész kavalkádját találjuk, amit másnap a jacht fedélzetén rumpuncsot iszogatva pihenhetünk ki. Engedje, hogy a Karib-szigetek dobjainak ritmusa és a fűszerek mámorító illata magával ragadja.

Karib-tengeri úti célok: