Az úti cél kiválasztása

A jachtbérlés szépsége nemcsak a luxusélményben rejlik, hanem abban a szabadságban is, hogy kötöttségek nélkül, személy szerint Ön tervezheti meg az útvonalat. Ezáltal például olyan helyekre is eljuthat, amelyek egyébként nehezen megközelíthetőek. A legnehezebb feladat mindig az úti cél kiválasztása, hiszen egyik földrész varázslatosabb, mint a másik, és a megszámlálhatatlan fantasztikus út közül komoly dilemmát okoz néhányat kiválasztani.

Népszerű úti célok

A közkedvelt jacht úti célok évszakonként változnak, de vannak sokak által különösen kedvelt területek, mint például:

A Földközi-tenger

Sok utazót vonz az azúrkék Földközi-tenger, a régió finom boraival, kitűnő ételeivel és az ősi civilizációk emlékeivel. A történelmi emlékekben gazdag és változatos Földközi-tenger partvidéke arra csábítja a látogatókat, hogy újból és újból visszatérjenek.


Bővebb információért kattints ide

A Karib-tenger

A Karib-tenger megőrizte régi vonzerejét, a kalózok emléke sokakban még most is elevenen él. Térségének természeti adottságai rendkívül változatosak, így nem csoda, hogy a helybélieken túl „rabul ejtik” az ide utazókat is.
A két legnépszerűbb régión belül lehetetlen valamennyi úti célt részletesen bemutatni, ezért inkább csak ízelítőt adunk a legnépszerűbbekből:


Bővebb információért kattints ide