Low Profile (2007)
Hosszúság: 24 m (78,7 láb)
Szélesség: 5,5 m (18 láb)
Merülés: 1,5 m (4,9 láb)
Gyártó: Sunseeker
Átlagsebesség: 36 csomó (66,67 km/h)
Vendégek száma: 8
Legénység száma: 0
Átlagfogyasztás (liter / óra): 500
Zászló: GB

Férőhelyek és extrák
Összes kabin: 4
Franciaágyas: 2
Kétágyas: 1
Egyágyas: 1

Ha Ön Monakóból St. Tropezbe szeretne kiruccani, hogy a Club 55-ben ebédeljen, vagy éppen Korzika dombjainak látványára vágyik, és meg szeretné pillantani, ahogy ahogy Szardínia szigete előbukkan a horizonton a kristálytiszta víz felszínén, akkör az Ön számára egy luxus jacht: a Low Profile a legmegfelelőbb, hiszen tökéletes nyári élményt nyújthat. Akülönféle szolgáltatásokkal egy minden ízében személyre szabott utazással tudunk az Ön szolgálatába állni, minden gond és akadály nélkül, a Low Profile-on bármi lehetséges...

A Low Profle egy 82 láb hosszú Predator jacht, melyet 2007-ben építettek az angliai Poole-ban. ez az utolsó jacht, melyet ebből a típusból készítettek, éppen ez az oka annak, hogy díszítése, berendezése egyedi, amivel kiemelkedi a több jacht közül.

50 csomós csúcssebességét a 2X2400 hp meghajtású M.T.V. motorok teszik lehetővé, így a francia Riviéra, Korzika, vagy akár Szardínia soha nem lehet túl távol...

A belső tér bőséges és fényűző berendezései nyolc vendég számára nyújtanak minden igényt kielégítő szállást. Minden lakosztályhoz tartozik aját fürdszoba is. 

A hajón egy hatalmas szalon, és két társalgó is található, ahol a vendégek kikapcsolódhatnak, mielőtt a következő ajtón belépve a hajókonyhában leülnének elfogyasztani az ebédet, a hatalmas étkezőasztalnál.

A minden képzeletet felülmúló hatalmas napozó terület a legjobb hely a hölgyek számára, hiszen napfürdőzés közben töltődhetnek fel, miközben a férfiak olyan vizísportokkal és játékokkal foglalhatják el magukat, mint a jet ski, a jet rib, a vízisíelés, a wake board, vagy akár a búvárkodás.

 

Felszerlések + játékok:

 Williams 325 Jet Rib

Játékok: 1 (álló) jet ski, 1 (ülő) jet ski, 2 kenu, vizi sík, wake board-ok, gumimatracok, búvár és könnyűbúvár felszerelés.

A közölt árak tájékoztató jellegűek. Pontos árképzés a személyes egyeztetések után lehetséges.