Jeel (2006)
Hosszúság: 22,28 m (73,1 láb)
Szélesség: 5,67 m (18,6 láb)
Merülés: 1,62 m (5,3 láb)
Gyártó: Azimut
Átlagsebesség: 22 csomó (40,7 km/h)
Vendégek száma: 8
Legénység száma: 2
Motor: Twin MAN V12 1360hp
Átlagfogyasztás (liter / óra): 380
Zászló: GB

Férőhelyek és extrák
Összes kabin: 4
Franciaágyas: 2
Kétágyas: 2

Ez a pompás és népszerű luxusyacht, talán a Sunseeker Manhattan által a legrésuletesebben megtervezett, és épített hajók egyike. Egy minden ízében tökéletes és fényűző luxusjacht. A mindent igényt kielégítő kényelmet szolgálják a beépített légkondicionáló berendezések, a kiváló AV rendszer, és a vízi sportokhoz szükséges eszközök.

 A tágas és elegáns szalon minden képzeletet felülmúl, hizsen a szalonhoz egy komplett szórakoztató központ is tartozik. Egy gyönyörű étkező terület, amely akár 8 fő számára is luxuskényelmet biztosít a formális étkezések alatt.

A nagy hajóhídon található hatalmas napozó területet rendeztek be, ahol akár BBQ sütéssel, grillezéssel is eltöthetik az időt. a napozó terület biminivel felszerelt.

Az elsőosztályú kabinokban, akár 8 vendég is elfér, a tulajdonos lakosztálya teljes szélességében áthidalja a jachtot, teljes szélességében. A lakosztály felszereléseihez tartozik LCD tv, satelit/ tv, öltöző terület, továbbá saját fürdőszoba.

A VIP kabinok szintén teljes felszereltséggel rendelkeznek, a két vendégfülkében lévő ikerágy, pedig bármikor franciaággyá alakítható.

 Felszerlések + játékok:Williams 385 tender, 103 Hpsugárhajtású

wake board

fánk

búvár felszerelés

 

 

A közölt árak tájékoztató jellegűek. Pontos árképzés a személyes egyeztetések után lehetséges.