AZIMUT 62 (2008)
Heti bérleti díj: 1 650 € / fő ( 6 fő esetén )
Hosszúság: 19,86 m (62 láb)
Szélesség: 5,06 m (16,4 láb)
Merülés: m ( láb)
Gyártó: Azimut
Átlagsebesség: 30 csomó (55 km/h)
Végsebesség: 61 csomó (33 km/h)
Vendégek száma: 6
Legénység száma: 2
Motor: 2 x 1015 hp Caterpillar c18
Átlagfogyasztás (liter / óra): 240

Férőhelyek és extrák
Összes kabin: 3
Franciaágyas: 2
Kétágyas: 1

 

Ami mindenkinek felébreszti az érzékeit: Azimut 62

 

A hajó alakja a nyílt tenger felé vezet. A hatalmas napozórész a kormányállás felett található, és a fényvédő tető hátrahajtható, így még nagyobb tér és kényelmes fekvőhelyek teszik meghittebbé a pihenést és a napozást. Remek érzés, amikor nem a földet, hanem a tengert érezzük a lábunk alatt.

 

A cockpit asztala szükség esetén elrejthető, így sokkal több hely marad a hátsó fedélzeten, és a tenger is csak egy lépésnyire van. A cápauszonyra emlékeztető ablakokon csak úgy ömlik be a fény, de egyben ez jelképezi az Azimut új tengeri designját is.

 

A cockpit oldalán emellett még több tároló helység található, amely még kényelmesebbé és tágasabbá teszi a hajót. A hajó belsejét látva már értjük, miért is kellemesebb itt tölteni az estét. Az Azimut 62 nappalija minden kényelmet, luxust és komfortot megad a vendégeknek.

 

Itt kétféle berendezés közül lehet választani, így kívánság szerint helyezik el a bútorokat, a tévét és a heverőket. A konyha kialakításra is nagyon nagy figyelmet fordítottak, minden olyan, mintha otthon készítene valami finomságot.

 

Az Azimut belső berendezését különösen gondos munkával alakították ki, így a cseresznyefa bútorok különleges fénnyel ragyognak. Rozsdamentes acél, faburkolat mindenütt, a kormányállás pedig maximális kényelemmel és hi-tech megoldásokkal várja az indulást. A hajó éjszaka is tökéletesen irányítható, köszönhetően a fényvisszaverődés-mentes lámpáknak és a nagyméretű üvegfelületeknek.

 

Hogy fokozzuk a kényelmet, a nappaliban a nagy ebédlőasztal kettéhúzható, így két külön kávézó, vagy étkezőasztal lesz belőle. A tulajdonos kabinja egyszerre sugároz nyugalmat, luxust és tágasságot, hiszen pont olyan széles, mint a hajótest.

 

 

A kétoldali hatalmas ablakoknak köszönhetően hihetetlen világos, és különlegessége még a nagyméretű gardróbszekrény, amelyben könnyedén bepakolhatjuk az összes ruhánkat, a tágas fürdőszobában pedig kristály, fém és fa ötvözete bűvöl el mindenkit.

 

A VIP kabin belső borítása is cseresznyefából készült, és a kényelmes pakolást itt is egy nagyméretű fiókos szekrény biztosítja.

 

A fürdőben hatalmas zuhanykabinok várják a vendégeket.

 

Az alábbi linkre kattintva található a hajó részletes leírása illetve a képgaléria.

 

http://www.azimut-yachts.com/eng/62.htm

 

*az ár akciós ár, további kedvezmény nem érvényesíthető

 

 

 

 

A közölt árak tájékoztató jellegűek. Pontos árképzés a személyes egyeztetések után lehetséges.