Bemutatkozás

Álomból valóság…

Mi, a Yachting In Monaco tulajdonosai, közel egy évtizeden át dolgoztunk óceánjáró luxushajókon, illetve rendkívül előkelő privát jachtokon. Ez a sok éves, folyamatos tevékenységünk biztosította, hogy megszerezzük mindazt a tudást és tapasztalatot, ami nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy luxusjachtok közvetítésére céget alapítsunk hazánkban, Magyarországon. Hogy miért éppen itt, ahol sem tenger, sem óceán nincs? Nos, a válasz kézenfekvő: éppen azért, hogy pótoljuk azt a hiányt, amit a földrajzi adottságaink teremtettek. Vagyis, hogy azok a magyarok, akik eddig csak álmodoztak egy varázslatos, luxus hajóútról, netalán egy saját jachtról, valóra válthassák álmaikat, akár most, azonnal.

A Yachting in Monaco azért alakult, hogy megismertesse Önnel a csodálatos és páratlan hajós világot. Ebben segítségünkre van számos külföldi partner ügynökség, és mindaz az üzleti kapcsolat, amit az elmúlt évek során építettünk ki. Flottánk a legkiválóbb jachtokból áll, melyek a világ leggyönyörűbb tájaira juttatják el a világ felfedezésére vágyó ügyfeleinket.

A tengerek iránti szenvedélyünk, az érintetlen területek felfedezésének vágya ötvöződik az általunk kínált luxusjacht-utazásokban. Tartson velünk, és megmutatjuk Önnek a világ rejtett szépségeit, kincseit!

Megbízhatóság

A luxusjachtokhoz és a fantasztikus jachtos utazásokhoz elengedhetetlenül minőségi szolgáltatások kapcsolódnak. A Yachting in Monaco fiatal, hozzáértő és egyre növekvő csapata gondoskodik arról, hogy az utazás valóban gondtalan, és páratlan élmény legyen.